29.03

У мережі Корпорації УкрАВТО стартувала весняна сервісна акція

• У рамках весняної сервісної акції власники автомобілів можуть скористатися дисконтом у розмірі до 20% на послуги та запасні частини;
• Ряд найбільш затребуваних послуг доступний за ціною від 200 грн.;
• Всі клієнти отримують можливість стати учасниками програми лояльності Drive2U

Українська Автомобільна Корпорація, найбільший оператор ринку нових автомобілів, а також автосервісних послуг, пропонує всім власникам автомобілів вигідно підготувати свій автомобіль до нового сезону. При цьому, щоб найнеобхідніші послуги, а також усунення наслідків зими для автомобіля, стали ще більш доступними, з 29 березня й до 08 травня діють спеціальні умови для всіх клієнтів.

Починаючи з понеділка, 29 березня, автовласники, які звернуться в один з автосервісних центрів Корпорації УкрАВТО, отримують дисконт у розмірі 20% на послуги й до 20% на запасні частини. Таким чином, в період дії спеціальних умов, клієнти можуть значно оптимізувати витрати на такі популярні сезонні послуги, як шиномонтаж, регулювання установки кутів коліс, ціна на які починається від 400грн, а комплексна діагностика ходової частини обійдеться всього в 200грн! Також, протягом півтора місяців будуть діяти й особливі знижки в розмірі 20% на будь-які інші послуги, якщо їх необхідність виявиться в процесі проведення сезонних робіт. Ними можуть бути як ремонт ходової, трансмісії, електрообладнання або двигуна, так і відновлення лакофарбового покриття, що часто актуально після затяжної зими.

Вигідна спеціальна пропозиція не закінчується привабливими цінами. Мережа автосервісних центрів Корпорації УкрАВТО пропонує кожному власнику автомобіля, не залежно від бренду і моделі, стати членом сім'ї програми Drive2U. Програма лояльності від УкрАВТО передбачає простий алгоритм видачі карти і прозорі умови, які дозволяють не тільки оптимізувати витрати на обслуговування, але і відразу ж користуватися приємними бонусами в будь-якому з більш ніж 60-ти автосервісів мережі на території України.

Детальну інформацію про Корпорацію УкрАВТО, послуги автосервісу, представлені автомобільні бренди а також й про інші напрямки бізнесу, можна дізнатися на сайті www.ukravto.ua

 

Довідка:
Корпорація УкрАВТО
- українська корпорація, найбільший виробник автомобілів, що володіє потужностями для повного циклу виробництва; найбільший офіційний імпортер і дистриб'ютор автомобілів більш ніж 15 брендів; постачальник сервісних послуг і виробник запасних частин та аксесуарів з найбільшою власною мережею сервісних і дилерських центрів в Україні.