15.02

Підземні та наземні пригоди клієнтів СК «Експрес Страхування» у Європі

Клієнти СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, завжди можуть бути впевнені, що не залишаться на одинці зі своїми проблемами – за яких обставин не постраждали б їх автомобілі, і де б це не сталося. Головне – мати договір КАСКО!

Розповімо про два випадки, коли водії не впорались з крутими поворотами – не тому, що порушили правила дорожнього руху, а просто тому, що так склалися обставини.

Так, у Франції, наш клієнт виїжджав по «серпантину» з підземного паркінгу. На черговому повороті його відволікли діти й він зачепив одну з колон. Цілком зрозуміло, що в цій ситуації водій на хвилину розгубився, автоматично натиснув на газ – і врізався в іншу колону, що стирчала поруч. Всі, кому довелося відвідати підземні паркінги (особливо не нові, а збудовані в містах Європи багато років тому) прекрасно знають, що проїзди там дуже вузькі, а колони, відбійники та інші перешкоди розташовані буквально на кожному метрі. В результаті зіткнення з колонами пошкоджень зазнали праве та ліве крила автомобіля, передній бампер та фара. Повне відновлення Mercedes-Benz коштувало майже 270 тис. грн, які наша компанія відшкодувала згідно з договором КАСКО.

Ще один страховий випадок на серпантині – у цьому випадку, наземному – стався з нашої клієнткою у Польщі. На своєму KIA вона рухалась звивистою гірською дорогою – і загубилась. Дорога була дуже слизькою, нічим не обробленою, тож спроба вчасно загальмувати перед поворотом виявилась невдалою, авто стало некерованим і в результаті злетіло з дороги. Постраждали праве переднє крило, бампер, підкрилки. Дзеркало взагалі відпало, тож їхати далі було неможливо. На відновлення автомобіля знадобилось майже 100 тисяч грн. Тож, якби у клієнтки не було КАСКО, її невдала «прогулянка» горами коштувала б їй не тільки нервів, а й чималих грошей.

І наостанок – ще один випадок у Польщі, менш драматичний, але від того – не менш неприємний. Клієнтка приїхала в гості до друзів і залишила свій KIA біля їхнього будинку. Коли ж ввечері вона зібралась їхати у готель, знайшла своє авто розтрощеним спереду та ззаду. Свідки бачили, як водій, що явно був напідпитку, «маневрував» між припаркованими автомобілями, в'їхав у декілька з них та зник з місця аварії. Перелік пошкоджень виявився досить неприємним, а ціна питання – понад 250 тисяч грн. Добре, що договір КАСКО повністю покрив витрати на відновлення.

Тож ще раз нагадуємо: плануючи поїздку за кордон, подбайте про надійний захист свого автомобіля! Не знаєте, як це зробити? Звертайтесь до експертів нашої компанії! 

Нагадаємо, що у 2023 році СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам 331,1 млн грн, що на 97 млн грн або 41,5% перевищило аналогічний показник 2022 року. В тому числі з КАСКО – 288,5 млн грн (+39,4% до рівня 12 місяців 2022 року).

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІІІ кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.