12.12

Перша цифрова прем’єра: Mercedes-Benz представив нове покоління GLA

Офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) знайомить з новим кроссовером Mercedes-Benz GLA.

Mercedes-Benz GLA: більше характеру, місця та безпеки.

Новий GLA робить наступний крок у системах безпеки. Функціонал пакету допомоги водію розширено системою допомоги рульовому управлінню при маневруванні, опцією формування аварійного коридору, попереджувальною функцією при виході з авто, яка попередить водія про наближення велосипедистів чи транспортних засобів, попередження при виявленні пішоходів на пішохідних переходах. Завдяки системі Active Brake Assist, якою GLA оснащено навіть у базовій комплектації, автомобіль може застосовувати автономне гальмування, щоб уникнути зіткнення або зменшити рівень можливих пошкоджень.

Впевнений у собі та динамічний: екстер’єр.

Екстер’єр GLA залишився у своєму стилі, однак автомобіль став помітно більшим, в першу чергу – вищим, у порівнянні з попередником. Зовнішній вигляд з чіткими контурами та плавними лініями виражає сучасність та спортивність. Автомобіль має впізнаваний профіль, з потужними плечами та купеподібними лініями вікон.  

Як і у випадку з іншими моделями позашляховиків Mercedes-Benz, решітка радіатора має виразні отвори на ламелях та центральну зірку. Фари виконані у фірмовому стилі бренду, з високою деталізацією та точністю.

Задні ліхтарі складаються з двох частин, при цьому відбивачі розташовані окремо на бампері. Це дозволяє відкривати багажник ширше, тим самим полегшуючи завантаження. Залежно від лінії виконання також доступні вбудовані релінги на даху та хромовані накладки багажника.

Сучасний та стильний: інтер’єр.

Інтер’єр нового компактного кросоверу має вже впізнавані елементи компактних автомобілів Mercedes-Benz. Панель приладів може бути виконана у трьох варіантах: з двома 7-дюймовими дисплеями (17,78 см), або одним 7- та одним 10,25-дюймовим дисплеєм (26 см), а у широкоформатній версії – з двома 10,25-дюймовими дисплеями. У базову комплектацію входить інтелектуальна інформаційно-розважальна система MBUX (Mercedes-Benz User Experience), що адаптується під кожного водія. Система має декілька варіантів управління, від керування кнопками на рульовому колесі до голосового введення та жестів.

Потужні та ефективні: двигуни.

Нові GLA комплектуються чотирициліндровими бензиновими та дизельними моторами, що були повністю модернізовані для нового покоління компактних моделей Mercedes-Benz. Порівняно з попереднім поколінням, вони характеризуються значно підвищеною потужністю, покращеною ефективністю витрат палива та зниженими обсягами викидів.

На старті продажів будуть доступні 2 версії: GLA 200 та GLA 35 4MATIC від AMG. GLA 200 комплектується двигуном М282 з об’ємом 1332 куб. см., потужністю 163 к.с. та витрачає у комбінованому циклі палива на рівні 5,6-5,9 л./100 км. Нові двигуни виготовляються з широким використанням алюмінію та сплавів на його базі, що зменшує вагу двигунів без втрати експлуатаційних характеристик.

Перші автомобілі Mercedes-Benz GLA будуть в Україні навесні 2020 року.

Більш детальну інформацію про ціни, можливість замовлення та дату появи автомобілю в Україні можна дізнатись у дилерській мережі Mercedes-Benz в Україні. Слідкуйте за новинами, щоб бути в числі перших, хто дізнається про всі новини!